IMG_8537 1783×228

Bedrijven

Voor jullie teamuitje, personeelsuitje of bedrijfsuitje kunnen we ook op de locatie komen van jullie keuze. Zo kan Archery Attack, Lasergamen en BubbelBal ook op jullie locatie plaats vinden. Wij kunnen het programma helemaal op maat maken voor jullie. Het voordeel is dat je dan niet met alle collega's hoeft te reizen.

Bij Archery Attack kun je terecht voor diverse actieve activiteiten die je samen met jouw collega’s kunt spelen. Wat dacht je van een fanatiek potje Apenkooi of het hilarische Bubbelbal? Of wat dacht je van Lasergamen in het magazijn, kantoor of in de supermarkt. Het is allemaal mogelijk!

Wat kun je van ons verwachten?

  • Begeleiding door een begeleider van ons
  • Leuke en actieve spellen
  • Op maat gemaakt programma
  • 1 uur spel of middag-vullend is geen probleem voor ons
  • Wij komen op de locatie van jullie keuze
  • Voor Archery Attack nemen wij bunkers, maskers, bogen en genoeg pijlen mee.

Wat hebben we nodig op locatie?

  • Een minimale ruimte van 30x15m
  • Goede ondergrond: Grasveld (voor Bubbel Voetbal, Archery Attack), parkeerplaats (Archery Attack) of magazijn of kantoorpand (Lasergamen)
  • Stroom om bunkers of ballen op te blazen

Mocht je vrijblijvend een offerte willen ontvangen neem dan contact met ons per mail of vul het contact formulier op deze pagina in.

Hieronder nog wat meer informatie over BubbelBal en Apenkooi op locatie!

vrijgezellenfeestje

INTERESSE ? VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Apenkooi

Weet je nog dat je vroeger op de basisschool zat en je juichte wanneer de gymleraar vertelde dat je Apenkooi ging spelen? Via Archery Attack kun je die goede oude tijd herbeleven. Wanneer je kiest voor een Apenkooi spel als bedrijfsuitje, zetten wij een parcour uit en begeleiden wij de activiteit voor jou en je collega's. Apenkooi duurt ongeveer 1 uur en kan gecombineerd worden met verschillende spelvormen zoals Archery Attack en Bubbel Voetbal.

BubbelBal

Hilariteit ten top, niet alleen voor de spelers, maar ook voor de toeschouwers. Tijdens een potje Bubbelbal voetbal speel je voetbal, terwijl je een grote opblaasbare bal om je heen hebt. Hierdoor kun je nooit hard op de grond terechtkomen. Naast dat je een potje voetbal kunt spelen is het ook mogelijk om andere spellen te spelen, zoals koprol-estafette, Chinese Muur of Last Man Standing.

Interesse in deze activiteit voor jullie teamuitje?Wil je ook graag een originele activiteit organiseren voor jouw collega’s? Neem dan contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden over Bubbelbal, Archery Attack of Apenkooi. Wij helpen je graag verder om jullie personeelsfeest tot een succes te maken! Wij helpen je graag verder om jullie personeelsfeest tot een succes te maken!