IMG_1269-1783×228

Familiedag / Familieweekend

Wil jij tijdens je familiedag iedereen lekker actief bezig zien, dan is Archery Attack de ideale activiteit. Het voordeel is dat Archery Attack zowel door kinderen (vanaf 8 jaar) als door volwassenen gespeeld kan worden. De deelnemers zullen genieten van het spel maar ook van de momenten dan ze kunnen toekijken. ArcheryAttack staat garant voor hilarische momenten.

Bij Archery Attack kunnen jong en oud zich heerlijk uitleven op de diverse spelvormen die worden
aangeboden door een medewerker van ons.

Bij ons is het ook mogelijk om andere spellen te huren. Denk hierbij aan Lasergamen op locatie, BubbelVoetbal, DartVoetbal en Apenkooi.

Mocht jij geïnteresseerd zijn, dan kun jij ons uiteraard altijd bellen of appen. Daarnaast beantwoorden we vrijwel dagelijks onze mail en heb je spoedig de informatie die jij wenst. Graag tot ziens!

archery 2

INTERESSE ? VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Extra spelinformatie

Al de spellen zijn te spelen in een sporthal, grasveld of  kunstgrasveld in jullie omgeving. Wij verzorgen alle activiteiten op de gewenste locatie van de klant.

Goed om te weten:

  • Speelveld van minimaal 20x10
  • Elektriciteit (Indien niet aanwezig hebben wij een aggregaat)

Waar jullie aan moeten denken is:

  • Sportkleding (je gaat namelijk zweten)
  • Douche spullen
  • Genoeg te drinken

Wij kunnen zoals gezegd Archery Attack verzorgen op jullie eigen locatie, maar daarnaast hebben wij ook nog aan aantal andere activiteiten zoals BubbelBallen, Lasergamen, Springkussens en Stormbanen

Aan de rechterkant kun jij alvast een aanvraag doen voor één of meerdere onderdelen om jullie familiedag tot een groot succes te maken. Met 1 telefoontje/mailtje heb jij het wellicht allemaal al geregeld.
Graag tot ziens!