IMG_8537 1783×228

Scholen of sportverenigingen

Heb jij een klassenuitje, mentor-uitje, bestaat jullie vereniging zoveel jaar of wil jij alle vrijwilligers en leiding bedanken met een leuke actieve activiteit, dan is Archery Attack de activiteit om te spelen.

Het voordeel van Archery Attack is dat wij gewoon op locatie komen zodat jullie niet hoeven te reizen. Wij komen in de sporthal, het sportveld van de school of bij jullie eigen vereniging om het daar te laten plaatsvinden. Het voordeel van Archery Attack is dat het niet alleen leuk is om te spelen, maar ook leuk is om naar te kijken. Op die manier heeft iedereen plezier!!

Op scholen verzorgen wij regelmatig een hele dag clinics zodat diverse klassen met leuke sporten in aanraking komen en op die manier met plezier gaan bewegen. Voor scholen is het ook mogelijk om de spellen een dag of een hele week te huren.

Mocht je als vereniging nu naast Archery Attack ook andere spellen willen huren dan kan dat uiteraard ook. Voor de andere activiteiten ontvang je dan een korting.

Het is dus heel goed mogelijk om ArcheryAttack met BubbelBal of Lasergamen te combineren.

bubbelbal-archeryattack

INTERESSE ? VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Wij komen de materialen altijd brengen en verzorgen indien gevraagd de begeleiding van de activiteit. Het enige wat wij verwachten van de school of vereniging is dat zij hun accommodatie beschikbaar stellen om te kunnen spelen.

Mocht je interesse hebben kan je op deze pagina vrijblijvend een offerte opvragen. Indien je toch nog wat aanvullende vragen hebt dan kun je ons ook altijd bellen of appen. Wij helpen je graag verder!