IMG_8537 1783×228

Vriendenweekend

Archery Attack is een super toffe activiteit voor tijdens jullie vriendenweekend. Dit spel bied vele mogelijkheden voor zowel vriendengroepen die een toffe activiteit verzorgd willen hebben op een locatie naar eigen keuze.
Naast ArcheryAttack hebben wij tal van andere activiteiten die je extra kan toevoegen aan jullie arrangement. Wij hebben diverse activiteiten die een programma van 1 tot 8 uur kunnen vullen. Wij bieden maatwerk.

Uiteraard is het ook mogelijk om BubbelBal of LaserGamen op locatie te verzorgen.
Met één of meerdere van onze activiteiten hebben jullie een perfecte aanvulling naast het verorberen van alcoholische versnaperingen en het barbecueën.

Het weekend goed inluiden of juist even lekker de kater verhelpen? Met onze activiteiten kan het allemaal! Door de diverse spelvormen en het enthousiasme dat het spel opwekt, heb je nadien gegarandeerd een goed gevoel! Het speelveld dient minimaal 30 bij 15m te zijn.
Zelf geen locatie? Dan kunnen wij heel simpel een locatie voor jullie regelen.

Enthousiast om dit met je vrienden/vriendinnen te beleven? Check hieronder informatie over de verschillende activiteiten!

IMG_3442

INTERESSE ? VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Combinaties en speluitleg ArcheryAttack

Archery Attack:
Bij ArcheryAttack is het van belang dat je goed over weg kan met de pijlen en de boog. Daarom gaan jullie na onze korte instructie en voorbeelden aan de slag met het schieten van de pijlen. Hoe beter je dit onderdeel beheerst, hoe leuker het spel is. Beheerst iedereen de kneepjes van het vak dan starten we de eerste spelvormen.
Telkens als een partij voorbij is gaan we regels toevoegen, zodat het spel leuk en uitdagend blijft. Archery Attack duurt afhankelijk van de groepsgrootte 1-1,5 uur. Uiteraard kun je het ook een hele dag huren incl. en excl begeleiding.

BubbelBal:
Met BubbelBal zijn er diverse spelvormen mogelijk. Bubbel Voetbal en Last Man Standing zijn zeer populaire spelvormen. Bij het laatst genoemde onderdeel probeer je in teams of individueel elkaar uit het vak te drijven of omver te kegelen. De laatste twee die over blijven mogen de ultieme battle spelen. Een laatste eindsprint, wie blijft er staan en wie gaat er onderuit?
Het moment om de camera erbij te pakken!

DartVoetbal:
Bij Dart-Voetbal spelen we verschillende spelvormen:

  • 501/301 naar 0
  • High Score
  • Throw or Hit

Lasergamen:
Wij beschikken over vele lasergame wapens waarmee we op iedere gewenste speellocatie het spel kunnen laten plaatsvinden. Met onze attributen en opblaasbare schuilplaatsen zijn wij in staat om iedere locatie tot een lasergame-arena om te toveren.
Soms zijn extra verstopplekken niet eens nodig, denk bijv. aan een leegstaand pand of kantoor waar je kunt schuilen achter bureaus en muren.
Een veld met een minimale afmeting van 50x50 is het meest ideaal. Uiteraard is kleiner ook mogelijk.
Met dit spel boren wij een nieuwe variant aan doordat wij het op maat kunnen maken van de klant en je bijv. een sniper kan aanwijzen die verder kan schieten dan de rest of een medic die 'gewonde' teamgenoten kan oplappen. De afstand waarbij je iemand kan raken is tussen de 40 en 125m.

Contact

Mochten jullie interesse hebben in één of meerdere activiteiten vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Als er nog vragen zijn kun je ook altijd even bellen!
Wij helpen je graag verder!