IMG_8537 1783×228

Vrijgezellendag of vrijgezellenfeest

Archery Attack is uitermate geschikt voor een actief vrijgezellenfeest voor zowel mannen als vrouwen. Je kunt met een boog en een paar pijlen natuurlijk uitstekend de vrijgezel in 'het zonnetje' zetten.

Zoals hierboven vermeld is het spel zowel geschikt voor mannen als voor vrouwen die van een sportieve en hilarische activiteit houden. Wij kunnen Archery Attack op elke locatie spelen waar we een vrije ruimte hebben van ongeveer 30x15m. Wij nemen bunkers mee waar iedereen zich achter kan verschuilen.

Wat kun je verwachten van Archery Attack?

  • Eerst een korte en duidelijke uitleg
  • Vervolgens gaan we oefenen met schieten
  • Teams worden ingedeeld
  • Spelen verschillende spelvormen
  • Partijen duren vaak 5-12 minuten
  • We voegen telkens regels toe zodat het leuk en uitdagend blijft.

Mocht je nu vragen hebben over mogelijkheden op jullie locatie laat het ons dan weten of vraag vrijblijvend een offerte op. Uiteraard kun je ons ook mailen of appen! We helpen je graag verder!

Archery indoor

INTERESSE ? VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Super-Deals voor vrijgezellenfeesten

Met ArcheryAttack alleen kan je een heel erg leuke activiteit spelen met jouw groep, maar het uitbreiden met onze super-deals is ook zeer populair. Je kan namelijk kiezen om het uit te breiden met BubbelBal, Apenkooi, Dart-Voetbal en/of Lasergamen.

Al deze onderdelen kunnen op een gewenste locatie naar keuze plaatsvinden. Dit kan dus in een park in Amsterdam maar ook bij een vakantiehuis in de Ardennen. Alles is mogelijk.

Contact

Wil jij met je vrienden of vriendinnen graag BubbelBal, Archery Attack of Apenkooi spelen en wil je meer weten over de mogelijkheden? Vul dan het op deze website in of neem telefonisch contact met ons op.
Wij helpen je graag verder om jullie vrijgezellenfeest zo optimaal mogelijk in te vullen, zodat het een onvergetelijke dag zal worden.