IMG_1269-1783×228

Archery Attack

Archery Attack uitermate geschikt voor een teamuitje, vrijgezellenfeest, personeelsuitje, klassenuitje of kinderfeestje. Archery Attack is een variant van trefbal en paintball.
Gewapend met een handboog en speciale rubber-pijlen (pijlen met een zachte foam uiteinde) ga je in twee teams de strijd met elkaar aan. Heb je een groep van 20 personen dan kunnen we 10 tegen 10 te spelen. Iedere deelnemer krijgt dan zijn eigen boog, masker en een aantal pijlen. Voordat we beginnen gaan we eerst oefenen met schieten zodat iedereen vaardig genoeg is om de pijlen gericht te kunnen schieten.
Van hieruit gaat het spel pas echt beginnen. We spelen altijd verschillende spelvarianten en voegen tussen de spellen door regels toe zodat het leuk en uitdagend blijft. Omdat de pijlen een zachte rubberen punt hebben is Archery Tag heel veilig maar wat het zo spannend maakt is de snelheid waarmee er geschoten kan worden. Het verstoppen en ontwijken van pijlen die van alle kanten om je heen vliegen is een behoorlijke uitdaging!

archery-2-1024×768

INTERESSE ? VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Spelvarianten

  • Teamstrijd
  • Survival of the fittest

Teamstrijd:

Twee teams stellen hun target op in het speelveld, bouwen hun bunkers ter bescherming. Wanneer het startsignaal klinkt ga je op weg naar de pijlen om er zoveel mogelijk te verzamelen en je sterk staat vanaf het aller eerste moment. Je kunt scoren door op de targets in het veld van de tegenstander te schieten of de tegenstander uit te schakelen door hem/haar te raken op het lichaam.

Survival of the fittest:

Alle deelnemers gaan het veld in met als doel: overleven! Als startpositie staan de deelnemers in een cirkel met de bogen tegen elkaar aan. Wanneer het startsein klinkt ren je zo snel mogelijk het veld in en zoek je de beste positie. Wanneer het tweede sein klinkt moet je je tegenstanders gaan uitschakelen. Werk je samen of ga je alleen de strijd aan?

Voor wie, waar en hoe?

Archery Attack kun je spelen vanaf 6 deelnemers en is uit te bereiden naar 20 of meer deelnemers. Wij bieden het zowel aan voor kinderen als voor volwassenen. Kinderen vanaf 7-8 jaar kunnen het spelen, maar hebben wel wat langer de tijd nodig om vaardig te worden Archery Attack geheel pijnvrij en toch erg spannend!
We spelen Archery Attack vaak 1 tot 1,5 uur. We spelen het met een kinderfeestje vaak in gymzaal of park met een afmeting van 20x10m en voor volwassenen spelen we het vaak in 1/3 of een hele sporthal.

ArcheryTag is prima te combineren met onderstaande activiteiten:

Vraag geheel vrijblijvende een offerte aan of mail naar info@archeryattack.nl of vul hiernaast het contact formulier in en vraag naar de mogelijkheden.