sportvillage-2

Springkussen

Voor feestjes of evenementen waarop veel kinderen verwacht worden is het een uitstekend plan om een springkussen te huren. Springkussens staan garant voor urenlang plezier, en niet alleen voor de allerkleinsten. Ook oudere kinderen en zelfs volwassenen kunnen zich uitleven op de met lucht gevulde kussens. Voor springkussen verhuur bent u bij BubbelBal aan het goede adres. Wij leveren de springkussens op de gewenste locatie, en zorgen ervoor dat hij op de afgesproken tijd klaarstaat voor iedereen die een sprong wil wagen.

IMG_2882

INTERESSE ? VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

BubbelBal doet niet alleen aan springkussen verhuur

 • Springkussens huren is niet het enige dat je bij BubbelBal kan doen. Je kunt voor verschillende activiteiten en spelonderdelen bij ons terecht. Natuurlijk behoort het spelen van een potje Bubbelbal, of Bubble Football, naast het huren van springkussens ook tot de mogelijkheden. Tijdens dit spel zit je zelf eigenlijk soort van in je eigen springkussen: een opgeblazen bal waar je van boven tot aan je middel inzit. Zo kun je nog wel rennen, maar je armen niet meer gebruiken. De botsingen zijn tijdens Bubbelbal niet van de lucht, maar dat maakt niet uit: de bubbel breekt je val. Kinderen vanaf een jaar of vijf kunnen al meedoen aan Bubbelbal.

  Bijna net zo leuk voor de kinderen als het huren van een springkussen is het Apenkooi-feest. Tijdens het spel worden alle mogelijke gymtoestellen van weleer weer uit de kast getrokken. En dan maar hopen dat je de grond niet raakt. Verder kun je bij BubbelBal ook de benodigdheden voor een potje Dart-Voetbal huren om te bepalen wie het beste raak schiet op een enorm opgeblazen dartbord.

  Combineren

  Bij BubbelBal kun je daarmee een complete ervaring voor elk feest of evenement huren. De activiteiten en attracties zijn prima te combineren. Neem een kijkje en maak een keuze:

   • BubbelBal
   • Archery Attack (vanaf 10 jaar)
   • Apenkooi-feest
   • Ballenfeest
   • Hoverboards

  Neem contact met ons op

  Een springkussen huren? Benieuwd naar onze andere activiteiten? Wij vertellen je met alle plezier wat de mogelijkheden zijn en denken graag met je mee! Neem vrijblijvend contact met ons op.