IMG_8537 1783×228

Archery Tag Nijmegen

Archery Tag is te beoefenen in Nijmegen op diverse plekken. Je kan kiezen voor iedere gymzaal of sporthal in de omgeving. Wij van ArcheryAttack zorgen ervoor dat het gaat plaatsvinden op een plek waar jullie maar willen. Is het mooi weer dan kan het uiteraard ook buiten plaatsvinden. Wij maken het jullie makkelijk!
Het is de ideale activiteit voor een vrijgezellenfeest, personeelsuitje of wellicht voor een bedrijf uit eigen locatie.

Archery Tag is zowel in- en outdoor mogelijk

Archery Tag is zeer populair op het moment en dat komt vooral doordat het binnen en buiten te spelen is bij jullie in de omgeving. Zit je in Nijmegen op een camping dan komen we het daar verzorgen etc.
We maken ook mee dat we op locatie komen bij en groot bedrijf en dat we in de loods aan de slag kunnen met de activiteiten. De klant hoeft niet te reizen voor onze activiteiten maar dat doen wij voor jullie.

bubbelbal-archeryattack

INTERESSE ? VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

BubbelBal in combinatie met Archery Tag

Naast Archery Tag hebben wij ook andere activiteit welke wellicht leuk zijn om te combineren:

- BubbelBal / Bubble Voetbal
- Springkussens
- Hoverboards
- Snelheidsmeter
- Dart-Voetbal (ook te zien op tv bij RTL7)
- Stormbanen

Vraag ook eens naar de super-deals die we aanbieden zodat je meerdere activiteiten kan combineren om het voor jullie perfect te maken. Zie hieronder een aantal opsommingen van mogelijkheden via ons.

Super-deals bij Archery Tag

Zoals hierboven al werd aangegeven is het mogelijk je feest compleet te maken met andere activiteiten die wij ook in eigen beheer hebben. Zie hieronder enkele populaire super-deals:
• Archery Tag + Bubbleball
• Archery Tag + Voetbal Darts (ideaal voor vrijgezellenfeestjes)
• Archery Tag, Bubbel Voetbal + Voetbal Darts
• Fun Park (2 opblaasbare boardings, Dart-Voetbal, Snelheidsmeter, 6/8 BubbelBal en
2 springkussens

Vraag ons naar de vele mogelijkheden

Geïnteresseerd in één of meerdere van onze activiteiten? Dan kun je op meerdere manieren contact opnemen om meer informatie te ontvangen omtrent de prijzen en mogelijkheden. Vul het contactformulier in op deze website of neem telefonisch contact met ons op. Wij helpen graag verder en kunnen al je vragen beantwoorden betreft Archery Tag en de mogelijkheden in of rondom Nijmegen.