IMG_1269-1783×228

Archery Tag in Vragender

Wij hebben een samenwerkingsverband met restaurant Beneman in Vragender waarbij we op het veld van KSV Vragender voldoende ruimte hebben om Archery Tag te spelen.
Strijdend met pijl en boog speel je 1 a 1,5 uur Archery Tag in meerder teams tegen elkaar.

Archery Tag op eigen locatie

Wil je op een andere locatie spelen dan is dat uiteraard ook mogelijk. Ieder grasveld van minimaal 30 bij 20m voldoet aan de eisen. Is het weer iets minder dan kunnen we uitwijken naar een sporthal/gymzaal in of rondom Vragender.

IMG_8793

INTERESSE ? VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Korte speluitleg Archery Tag + uitbreid mogelijkheden

Archery Tag is een spel waarbij je strijd in twee teams tegen elkaar, waarbij iedereen een masker, boog en 3 pijlen krijgt. Op het signaal van de scheidsrechter start het spel en probeer je de tegenstanders uit het spel te schieten of hun targets te raken voor extra punten. Hierbij kunnen we eindeloos variëren om het zo leuk mogelijk te maken voor jullie groep.

Je kan Archery Tag ook uitbreiden met onderstaande activiteiten als je daar behoefte aan hebt. Zo kan je een ochtend/middag/avondvullend programma creëren. Uiteraard kan je ook eten bij Beneman om het compleet te maken.

- BubbelBal.nl (Bubbelvoetbal)
- Dart-Voetbal (ook te zien op tv bij RTL7)
- Apenkooi (in een gymzaal/sporthal)
- Hoverboards
- Stormbanen (van 10m tot 60m)
- Springkussens (voor jonge kinderen)

Onze super deals zijn zeer geschikt voor teamuitjes, personeelsfeesten en vrijgezellenfeesten

Zoals hierboven al werd aangegeven is het mogelijk je feest compleet te maken met andere activiteiten die wij ook in eigen beheer hebben. Zie hieronder enkele populaire super-deals:

• Archery Tag + Bubbleball
• Archery Tag + Voetbal Darts (ideaal voor vrijgezellenfeestjes)
• Archery Tag, Bubbel Voetbal + Voetbal Darts
• Fun Park (2 opblaasbare boardings, Dart-Voetbal, Snelheidsmeter, 6/8 BubbelBal en
2 springkussens

Alle combinaties zijn mogelijk. Weet je zelf niet precies hoe je het voor jouw groep het beste kan invullen, dan helpen wij je daar graag mee.

Vraag ons naar de vele mogelijkheden

Geïnteresseerd in één of meerdere van onze activiteiten? Neem dan geheel vrijblijvende contact met ons op via het offerteformulier of bel ons even om het één en ander af te stemmen. Wij zoeken samen met jullie naar een geschikte locatie om Archery Tag te laten plaatsvinden in of rondom Vragender.