archery-2-1-1024×131

Archery Tag Personeelsuitje Wijk bij Duurstede

Archery Attack is een ideale activiteit als je houdt van een actief teamuitje, personeelsuitje, kinderfeestje of vrijgezellenfeest. Afhankelijk van jullie groepsgrootte kunnen we een pakket op maat maken. We kunnen het kleine aanbieden met 6x6 of als jullie met meer zijn bijv. 10x10 of 15x15. Op die manier kan iedereen met een eigen setje spelen als je dat wilt, maar we kunnen ook rouleren.

Archery Attack Wijk bij Duurstede
Archery Attack kunnen we op verschillende locaties spelen in Wijk bij Duurstede. Een sporthal (1/3) is vaak beter voor volwassenen (t/m 20 deelnemers) en voor een kinderfeestje (t/m 12 kinderen) hebben we genoeg aan een gymzaal. Mocht het kinderfeestje met meer dan 12 kinderen zijn, dan heeft 1/3 sporthal de voorkeur. Via onderstaande link kun je makkelijk een sporthal/gymzaal reserveren in Wijk bij Duurstede: Sporthal/Gymzaal huren Wijk bij Duurstede

Uiteraard zijn wij niet gebonden aan deze locaties en komen wij graag op de locatie van jullie keuze zoals achter in de tuin of gewoon op een grasveld in de buurt.

IMG_8793

INTERESSE ? VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Wat is Archery Attack?

Archery Attack is een pijl en boog spel waarbij je op elkaar gaat schieten. Elke speler is bewapend met een boog en pijlen. Uiteraard heeft iedereen ook een masker op voor de veiligheid. We spelen Archery Attack altijd in twee teams die tegen elkaar strijden. Dus vaak spelen we 6x6 of 10x10 en dit kun je uiteraard uitbreidden afhankelijk van het beschikbare speelveld.
De pijlen hebben allemaal een zacht bol foam uiteinde waardoor het geen pijn doet als je wordt geraakt. We beginnen eerst met oefenen om te schieten alvorens we aan het spel beginnen. Als dat is gelukt gaan we beginnen met het spel. Door telkens regelen toe te voegen houden we het leuk en uitdagend voor iedereen.

Superdeals met Archery Attack
Naast Archery Attack hebben we ook andere activiteiten. Je zou twee of meer spellen met elkaar kunnen combineren, om zo een vullend programma te hebben. Archery Attack is te combineren met:

  • BubbelBal
  • Dart-voetbal
  • Lasergame op locatie
  • Opblaasbare voetbalboardings
  • Springkussens
  • Snelheidsmeter
  • Stormbanen

Contact op nemen over Archery Attack?
Wil je meer weten over Archery Attack of de andere mogelijkheden die wij bieden laat het ons dan weten. Wij helpen je graag om jullie teamuitje, personeelsfeest of vrijgezellenfeest tot een succes te maken. Vul hiernaast ons contactformulier in. Daarnaast kun je ook telefonisch contact met ons opnemen. We bespreken graag de mogelijkheden om jullie een onvergetelijke dag te bezorgen.