IMG_8537 1783×228

ArcheryAttack in Zierikzee

ArcheryAttack in Zierikzee
Op zoek naar een geschikte activiteit voor een vrijgezellenfeest, kinderfeestje, klassenuitje of personeelsborrel? Dan kan ArcheryAttack een heerlijke aanvulling zijn op het geheel. Gewapend met pijl en boog strijd je met collega's of vrienden tegen elkaar. Wij spelen het in Zierikzee veelal in het Laco Sportcentrum Schouwen-Duiveland.
Heb je zelf al een eigen locatie? Dat kan ook! Archery Attack is mogelijk in een sporthal, op een grasveld, op het strand of op een ruime parkeerplaats.

Archery Tag op locatie naar keuze
Archery Attack kunnen we in alle delen van Zierikzee verzorgen. Naast onze beschikbare locaties, kunnen we ook altijd naar een locatie op aanvraag komen. Wat we hiervoor nodig hebben? Een veld met de minimale afmeting van 20x10 meter of 30x15 meter. Archery Attack is een origineel teamuitje; het is niet alleen leuk om te spelen, maar ook leuk om naar te kijken.

archery-1024×768

INTERESSE ? VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Super-Deals bij ArcheryAttack

ArcheryTag spelinformatie
Bij Archery Attack zijn er verschillende spelvarianten die gespeeld kunnen worden. Ten eerste kan er met teams worden gestreden. Als het startsignaal heeft geklonken, ga je zoveel mogelijk peilen verzamelen. Door de pijlen op de targets van de tegenstanders te schieten, kun je de tegenstander uitschakelen. Een andere spelvariant is de survival of the fittest. Alle deelnemers hebben hierbij hetzelfde doel: overleven! Hierbij gaat het om wie het snelste alle tegenstanders uitschakelt. Als je interesse hebt in een middagvullend programma, dan kun je Archery Attack combineren met onze andere activiteiten.

Superdeals bij ArcheryAttack
Naast Archery Attack hebben we ook andere activiteiten. Je zou twee of meer spellen met elkaar kunnen combineren, om zo een vullend programma te hebben. Archery Attack is te combineren met:

  • BubbelBal
  • Dart-voetbal
  • Lasergamen (op iedere locatie mogelijk. Bijv. Boerderij, kantoorpand of bos.)
  • Opblaasbare voetbalboardings
  • Springkussens
  • Snelheidsmeter
  • Stormbanen

Contact opnemen over Archery Attack?
Wil je meer weten over de mogelijkheden van Archery Attack of Archery Attack combineren met andere activiteiten? Vul dan ons contactformulier in, die te vinden is op onze website. Daarnaast kun je ook telefonisch contact met ons opnemen. We bespreken graag de mogelijkheden om een onvergetelijke dag te bezorgen.