SportsVillage

SportsVillage

Heb jij binnenkort een evenement, een teamuitje of gewoon een familiedag dan kun je bij SportsVillage terecht voor verschillende attracties. SportsVillage verhuurt een aantal opblaasbare voetbalboardings. Deze zijn ideaal te gebruiken tijdens sportdagen op school of tijdens een voetbaltoernooi. Maar ook voor een buurtfeest of familiedag.

Pannavelden
SportsVillage beschikt over een opblaasbare voetbalboarding met daarin 3 pannavelden. In deze velden kan er 1x1 of 2x2 gespeeld worden. De boarding kan geplaats worden op zowel gras, kunstgras als op stenen. Het kan dus ook ideaal gebruikt worden op een marktplein of gewoon bij jouw in de straat tijdens een buurtfeest.

Voetbalboarding
De voetbalboarding is een groter veld van 22x10m. Dit veld is uitermate geschikt voor partijen 3x3 of 4x4. Door deelnemers in een kleine ruimte te laten spelen met een opblaasbare boarding erom zal de bal niet constant buiten het veld gaan en krijgen spelers meer balcontacten tijdens een partij voetbal.

Deze boardings zijn ook uitstekend te huren met andere activiteiten van BubbelBal zoals:

- Dart-Voetbal van Dart-Voetbal.nl
- Snelheidsmeter (meet hoe hard je slaat, schopt of gooit met een bal)
- BubbelBal (Partijen Bubbel Voetbal spelen in een opblaasbare boarding)
- Archery Attack (gewapend met pijlen, boog en een masker)

Voordelen van SportsVillage en BubbelBal

  • Wij komen alles brengen en weer ophalen
  • Wij verzorgen altijd de begeleiding
  • Wij hanteren prijzen incl btw en begeleiding

Neem contact op

Wil je tijdens jouw event SportsVillage attracties huren dan kunnen wij dit uiteraard verzorgen. Wij, Mart en Koen, vertellen je graag wat de mogelijkheden zijn om SportsVillage of 1 van onze andere activiteiten te huren.

Wij denken graag met je mee!!

dart-voetbal

INTERESSE ? VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Elke locatie is mogelijk

Wij kunnen op elke locatie komen bij u in de buurt. Wij verzorgen de kinderfeestjes op de door uw gekozen locatie door heel Nederland en België. Locaties waar wij al BubbelBal kinderfeestjes hebben gegevens zijn:

  • in de tuin of het weiland thuis
  • in een park in de woonwijk
  • in de gymzaal bij jou in de buurt
  • op het strand
  • in een paardenbak binnen
  • het veld van de sportclub

De BubbelBallen zijn geschikt voor kinderen vanaf 5 á 6 jaar. Vanaf deze leeftijd kunnen de kinderen in de bal over de kop rollen en voelen hoe het is om een bal te zijn. Ze kunnen dan vaak nog niet voetballen. Vanaf een jaar of 9-10 kunnen de kinderen echt voetballen. Al is het tegen elkaar duwen, over de kop gaan en lekker rollen in de bal vaak wel echt het leukste.